CHEFS
- Jonnie Boer restaurant de Librije, Zwolle
- Dick Middelweerd restaurant de Treeswijkhoeve, Waalre
- Luc Kusters restaurant Bolenius, Amsterdam
- Eke Marien schrijver van kookboeken zoals; Koken met Kennis, Van aardappel tot zeewier.
MEDIA
- Yvette van Boven tv chef, kookboeken schrijver)
- Janneke Vreugdenhil journalist kookboeken schrijver o.a. de bijbel van de Nederlandse keuken
- Janny van der Heijden culinaire journalist, Boek: Het smaakpalet van de lage landen, 24 kitchen, de Smaak van Nederland
- Jacques Hermus culinaire journalist
- Hans Steenbergen food inspiration, trendwatcher
WETENSCHAP
- Charlotte Kleyn culinair historia, schrijver van 400 jaar koken in Nederland
DOCENTEN
- Willem Himmlreich ROC Amsterdam
- Mathieu Vanhautem ROC Gildeopleidingen Venlo
- Hanneke Meulendijks KW1C Den Bosch
- Roel Dijkstra ROC Fyrda, Sneek
- Theo van Rensch (ROC Amsterdam)