Jury

CHEFS

  • Jonnie Boer restaurant de Librije, Zwolle
  • Dick Middelweerd restaurant de Treeswijkhoeve, Waalre
  • Luc Kusters restaurant Bolenius, Amsterdam
  • Eke Marien schrijver van kookboeken zoals; Koken met Kennis, Van aardappel tot zeewier.

MEDIA

  • Yvette van Boven tv chef, kookboeken schrijver)
  • Janneke Vreugdenhil journalist kookboeken schrijver o.a. de bijbel van de Nederlandse keuken
  • Janny van der Heijden culinaire journalist, Boek: Het smaakpalet van de lage landen, 24 kitchen, de Smaak van Nederland
  • Jacques Hermus culinaire journalist
  • Hans Steenbergen food inspiration, trendwatcher

WETENSCHAP

  • Charlotte Kleyn culinair historia, schrijver van 400 jaar koken in Nederland

DOCENTEN

  • Willem Himmlreich ROC Amsterdam
  • Mathieu Vanhautem ROC Gildeopleidingen Venlo
  • Hanneke Meulendijks KW1C Den Bosch
  • Roel Dijkstra ROC Fyrda, Sneek
  • Theo van Rensch (ROC Amsterdam)