![]() |
||
'Ik ben kok, ik maak me druk om eten....' | ||
@albertkooy volgen
foto's Pieter Ouddeken uit: |
Het concept 'De Nieuwe Nederlandse Keuken'
SVH Meesterkok Albert Kooy is initiator van de kookfilosofie De Nieuwe Nederlandse Keuken is duurzaam, diervriendelijk, gezond en eigentijds. Verse groenten spelen de hoofdrol. Vlees wordt vaak als garnituur gebruikt. Samen met internationale ingrediënten en kooktechnieken levert het rijke, smaakvolle en zeer gevarieerde gerechten op. > 'De Nieuwe Nederlandse Keuken: over 5 principes van goed eten' is het laatse boek van Albert. Deze uitgave is een geheel herziene uitgave en uitgebreidere publicatie gebaseerd op de eerder verschenen '5 ingredienten voor...' Het boek is verkrijgbaar via de boekhandel, via bol.com of rechtstreeks te bestellen via de website van de uitgever. hier voor de reportage in Food Inspiration Magazine. Albert Kooy kookte het . Kijkhier voor informatie over de boeken en Klik
|
|