'Ik ben kok, ik maak me druk om eten....'
 

concept

boeken

restaurants

koken

pers

contact

† 

foto's Pieter Ouddeken uit:
'De Nieuwe Nederlandse Keuken', Albert Kooy, verschenen bij KMuitgevers (2006, 2007, 2008)

Het concept 'De Nieuwe Nederlandse Keuken'

SVH Meesterkok Albert Kooy is initiator van de kookfilosofie
De Nieuwe Nederlandse Keuken’.

De Nieuwe Nederlandse Keuken is duurzaam, diervriendelijk, gezond en eigentijds. Verse groenten spelen de hoofdrol. Vlees wordt vaak als garnituur gebruikt. Samen met internationale ingrediënten en kooktechnieken levert het rijke, smaakvolle en zeer gevarieerde gerechten op.
De Nieuwe Nederlandse Keuken gebruikt producten van de koude grond, of uit het water en de lucht, uit onze eigen omgeving en in het seizoen. Hoe beter de producten in het seizoen passen, des te beter zijn de kwaliteit, keuze en prijs ervan.

> 'De Nieuwe Nederlandse Keuken: over 5 principes van goed eten' is het laatse boek van Albert. Deze uitgave is een geheel herziene uitgave en uitgebreidere publicatie gebaseerd op de eerder verschenen '5 ingredienten voor...' Het boek is verkrijgbaar via de boekhandel, via bol.com of rechtstreeks te bestellen via de website van de uitgever.
Deze uitgave is tevens de opmaat voor het geheel herziene basiskookboek 'De Nieuwe Nederlandse Keuken' welke in het najaar van 2018 zal verschijnen.

> Albert Kooy kookte het 'Diner van de Toekomst'. Kijk hier voor de reportage in Food Inspiration Magazine.

> Klik hier voor informatie over de boeken '5 ingrediënten voor beter, verser, gezonder en eerlijker eten', 'The New Dutch Cuisine' en 'De Nieuwe Nederlandse Keuken'.


 


Nieuw!
Lees meer!